BİTLİS / ADİLCEVAZ - Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda uygulanmak üzere "Ben Her Yerde Varım" projesi hayata geçirildi.  Projeyle öğrencilerin mesleklerini icra ederken aynı zamanda içinde bulundukları toplumun aktif parçası olma becerisini kazanmaları da amaçlanıyor.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Merve Çelik tarafindan kadına yönelik şiddetle mücadele semineri verildi

Mrt

Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ; okulumuz öğrencilerine Deprem Farkındalık Eğitimi verdik. Deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası yapılacaklarla ilgili alan öğretmenlerimizin sunumu ile programımıza başladık. Daha sonra okulumuzun tüm öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Can IŞIK tarafından Okulumuzda Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu verildi. Okulumuz adına Sayın Mehmet Can IŞIK hocamıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

TÜBİTAK 2204-A LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA MATEMATİK PROJEMİZLE BÖLGE FİNALİNE KATILMAYA HAK KAZANDIK.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü programını okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama programını okulumuz konferans salonda gerçekleştirdik. Programımızda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz Konferans Salonunda Zal Paşa Camii İmamı Erdal SEVER tarafından Peygamberimiz ve peygamberlerin gönderiliş amacı, İman ve İstikamet Semineri verildi. Katkıları için sayın hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

May

19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Okulumuz ve Tuğrul Bey Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencilerinin hazırladığı programla Adilcevaz Spor Salonunda kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında

Liseler arası Erkekler 3000 Metre yarışında okulumuz ilçe birincisi,

Erkekler voleybol turnuvasında ilçe ikincisi,

Erkekler halat çekme yarışında ilçe ikincisi olmuştur.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Edebiyat zümresi "Edebiyat Sokağı" çalışmalarına başladı.

Ara

2018-2019 yılında Eğitim-öğretim yılında Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hizmete açılan Şehit Polis Eyüp Emre Kan Z Kütüphanesi kitap bağışlarıyla büyümeye devam ediyor.

Ara

Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri Tarih gezisine katıldı.